петак, 16. март 2018.

Вредне пажње - Украсне свеће Мојић



 У недељи од 16. до 23. марта на блогу О томе вам причам представиће нам се један несвакидашњи рукотворац. И сама сам, када ми се стваралац овог света обратио са жељом да буде део пројекта Вредни пажње, била пријатно изненађена када сам видела шта он то заправо ствара.

У питању су прелепе, резбарене украсне свеће које ће вас буквално на први поглед оставити без даха. И ма у ком амибијенту да се нашле, од њега ће направити идеално место за уживање и опуштање,... Поспешити продуктивнији рад, подићи атмосферу, распламсати емоције, подстаћи креативност,...

Желим вам добродошлицу у свет где настају украсне свеће Мојић! О томе вам причам!



Једна дивна свећа спремна је на крају текста за неког од вас. Али пре тога прочитајте шта њихов стваралац, господин Александар Мојић, има да каже о свом раду.

1. Шта нам то лепо ствара Александар Мојић?

Стварам јединствене, уникатне, резбарене украсне свеће које су реткост у свету, а код нас још непознате широј јавности.




2. Од када се бавите израдом уникатних, украсних свећа и шта Вам је највећа мотивација у том раду?

Овим се занатом бавим од пре две године са мотивом да, у Србији, пласирам нешто ново и лепо.

3. Где се ваши радови могу купити, погледати?

Радови се могу купити у онлајн продавници на сајту www.ukrasnesvecemojic.com, у радионици "Мојић 2016", у Новом Бечеју и у неколико даротека на територији Новог Бечеја. Тежња ми је да се пробијем на тржиште већих градова. Све досадашње и будуће свеће можете погледати и на Facebook страници Ukrasne sveće Mojić.




4. На који свој рад или радове сте посебно поносни?

Сваки примерак је на свој начин леп и изазива симпатије својим бојама и/или начином резбарења.





5. Шта бисте поручили садашњим и будућим поштоваоцима свога рада? Зашто су Украсне свеће Мојић идеалан поклон за сваку прилику?

Имати у својој кући или пословном објекту овакву свећу је ствар престижа и свакако, доброг укуса. Мојић свећа је поклон који ће обрадовати свакога, због свог необичног изгледа, дуготрајан је, није скуп, а ретко ко га поседује. Паљењем ове свеће се ствара и посебна атмосфера, а у човеку буди појачане емоције.


И као што сам вам обећала, Александар је спремио једну дивну свећу за неког од вас.



Како би ова зелена лепотица што пролеће слави дошла баш у ваше руке, потребно ја да:

1. да лајкујете FB страницу Ukrasne sveće Mojić

2. да посетите сајт www.ukrasnesvecemojic.com i vidite čega tu sve lepog ima

3. да лајкујете FB страницу О tome vam pričam

4. да запратите @otomevampricam на Instaramu (уколико имате Instagram)

5. да поделите овај пост јавно на свом профилу

6. и да оставите било који коментар испод овог поста на страници O tome vam pričam, на основу којег добијате свој број за Random извлачење.

Даривање траје до објаве наредног текста у овој рубрици, тачније до 23.03. до краја  дана, а сутрадан сазнајемо ко је имао највише среће. Због компликација приликом доставе награде, даривање је отворено само за територију Србије, као и за све оне широм света који поклон могу примити на некој адреси у Србији. Трошкове поштарине сноси дародавац. Срећно свима!

Александру се срдачно захваљујем на отворености за сарадњу и са уверењем да сте и овога пута уживали исто као и прошле недеље, када нам се представио Twinkle twinkle dekupaž svet, пуно вас поздрављам, а наредне недеље се припремите за новог рукотворца вредног пажње. До тада, драги креативни ствараоци, будите слободни да се без устезања пријавите за учешће у наведеном пројекту, па нек’ се о вашем раду надалеко чује. О томе вам причам!

Милица

Update 25.03.2018. у 19:57h

Највише среће у овом награђивању имала је: 


Бранислава Стевановић! Честитам ти од срца Бранислава и молим те да ми своје податке пошаљеш у инбокс О tome vam pričam Facebook странице како би ова чаробна свећа што пре стигла на твоју адресу. Свима осталима пуно хвала на учестовању и желим вам више среће у овонедељној, а и свакој наредној игрици. О томе вам причам! 


Нема коментара:

Постави коментар