петак, 11. мај 2018.

Vredna pažnje - Sanjina cvetna radionica + poklon



Nastavljamo u cvetnom maniru. Nastavljamo da budemo posebni i drugačiji. Nastavljamo da vas fasciniramo i oduševljavamo. Nastavljamo da plenimo i očaravamo. Nastavljamo da iz vaših usta izvlačimo ono čuveno WOW!!! Jer deo ovog sveta, svi do jednog, su rukotvorci VREDNI PAŽNJE! Kreativni, velikodušni, ekstrovertni, efektni! I za njih iz tog razloga treba da čuje što veći broj ljudi. Jer ono što oni stvaraju nisu obični upotrebni predmeti. Svaka rukotvorina je priča za sebe i pravo umetničko delo sa dušom. Pravo jedno bogatstvo i zadovoljstvo za posedovanje, voljenje, hvalisanje! Pravi jedan svet u malom koji zaokrugljuje i obogaćuje vašu svakodnevicu.

Takvi su i predmeti koje puna srca stvara Sanja koja nam se danas predstavlja. Unikatni, praktični, veseli, šareni. Sposobni da vas učine drugačijim, da ulepšaju neki vaš bitan dan, da na najlepši mogući način ovekoveče neku vašu uspomenu. Ma kratko i jasno, spremni da vam dušu ispune milinom, stave osmeh na lice i dignu samopouzdanje.

Dobrodošli u Sanjinu cvetnu radionicu! O tome vam pričam!


1. Šta nastaje u Sanjinoj cvetnoj radionici i ko je njen glavni majstor?

Glavni ''krivac'' za nastanak malih umetničkih dela iz Sanjine Cvetne Radionice je Sanja Planić. Ona je i jedini stvaralac čarolije u vidu unikatnih Vintage ogrlica, mindjuša i ostalih akcesoara, kao i dekorativnih dečijih ramova, rajfova, šnalica i sl.





2. Od kada se baviš stvaranjem svojih divnih rukotvorina i šta ti je najveća motivacija u tom radu?

Izradom rukotvorina bavim se od 2012. godine. Sve je počelo kao hobi, a onda je preraslo u želju da na neki način promenim ''uniformisanost'' koja se pojavila... Da devojke, žene budu jedinstvene i drugačije... Da nakit koji pravim razbije ''monotoniju'' koja se pojavila. Kao i da pravim nešto što niko na ovom prostoru nije pravio, kako za dame tako i za klince i klinceze.








3. Gde se tvoji radovi mogu kupiti, pogledati? Ko su ti najčešće mušterije?

Radovi su se do sada mogli pogledati na prodajnim izložbama u centru grada Niša, tj. Galerije Srbija... Ali pošto tih izložbi više nema, trenutno samo putem stranice Sanjina Cvetna Radionica na FB. Kako kažu, kupci su mi svi oni od ''7 do 77''. Deca, devojke, mame, bake, tate,...






4. Na koji svoj rad (ili radove) si posebno ponosna?

Uhhh.... Ima mnogo radova na koje sam ponosna. Neki od njih su Dekorativni ramovi za decu, rajfici i šnalice za klinceze, maske za dečije rodjendane, vintage ogrlice i mindjuse kao i kitke za svatove. 







5. Šta bi poručila budućim poštovaocima tvoga rada? Zašto da kupuju baš od tebe? Zašto da nose i koriste baš ono što ti stvaraš?

Svojim budućim kupcima poručujem da se neće pokajati ako odaberu moje radove. Svaki od njih je unikatan jer je to zapravo i čar ručnog rada, da ništa nije isto vec jedinstveno. Te ukoliko žele da budu drugačiji i jedinstveni to mogu pronaći u mojoj radionici. I za kraj mogu još samo da vam poručim: pripremite se, spremam vam još puno noviteta...



Sanja vas ove nedelje daruje jednom očaravajućom, unikatnom ogrlicom. 


Kako bi došla možda baš u vaše ruke, potrebno je samo da:

1. lajkujete stranicu Sanjina Cvetna Radionica
2. lajkujete stranicu O tome vam pričam
4. podelite ---> ovaj post javno na svom profilu
5. ispod ---> ovog posta ostavite komentar, možete recimo napisati da li vam se sviđaju Sanjine rukotvorine, tagovati (označiti) prijatelje, ma šta god vam volja, a na osnovu kojeg ćete dobiti broj za random izvlačenje.

Nagrađivanje traje do petka 18.05. do kraja dana, a nekoliko dana kasnije ćemo saznati ko je ovoga puta imao najviše sreće. Zbog komplikacija prilikom dostave nagrade, darivanje je otvoreno samo za teritoriju Srbije, kao i za sve one širom sveta koji poklon mogu primiti na nekoj adresi u Srbiji. Troškove poštarine snosi nagrađeniSrećno svima!!!

Sanji se od srca zahvaljujem na divnoj saradnji i sa uverenjem da ste i ovoga puta uživali isto kao i prošle nedelje kada nam se predstavila Kuća slatkiša Sneže Stanimirović, puno vas pozdravljam, a narednog petka pripremite se za novog rukotvorca vrednog pažnje. O tome vam pričam! 

Milica

Update 22.05.2018. u 18:27h

Najviše sreće da osvoji ogrlicu iz Sanjine cvetne radionice imala je,...


... Slavica Milovanović. Slavici čestitam i molim je da mi pošalje svoje podatke u inbox O tome vam pričam stranice, a ostalima se zahvaljujem na učešću i želim više sreće u ovonedeljnom, kao i u svakom narednom nagrađivanju. O tome vam pričam! 

3 коментара: